500% oddsbonus hos 888Sport

Alla som vill få det lilla extra när de kommer som nya kunder till en spelsida online kan vända sig till 888Sport. Hos 888Sport kan man spela på odds inom många olika sporter. Sajten ses som en av världens främsta spelbolag. De har över 25 miljoner kunder och deras hemsida hanterar över 11 språk till alla sina spelare.

888Sport har en professionell miljö med många sporter att spela på, även i live bettingen. Bettingsajten har även en rik och god historia bakom sig som gör att man kan förlita sig på att det är en trygg och säker sida att spela på. De har erfarenheten att alltid lägga det bästa hos spelaren. Hämta 500% oddsbonus hos 888Sport.

500% oddsbonus hos 888Sport

500% oddsbonus

Att få något mer när man spelar är alltid roligt och bonusar är ett bra sätt att få det. Alla som blir nya spelare hos 888Sport får ta del av en välkomstbonus för att få mer att spela för. Bonusen kommer i form av en så kallad oddsbonus och man får den direkt efter man har registrerat sig och gjort sin första insättning på sitt konto. När man har gjort sin insättning ökar den summan med 500% upp till 500 kronor. Det betyder att om man sätter in 100 kronor så får man istället 600 kronor att spela för. Det blir mycket mer spelande man kan göra utan att satsa mer. För de pengarna kan man spela fritt på alla sportspel som finns på 888Sport hemsida.

Vad är villkoren för bonusen

För att få använda bonusen gäller vissa villkor. Enbart nya kunder får ta del av erbjudandet och kan inte kombinera med andra fotbollsbonusar eller kampanjer. Den minsta insättningen för att få ta del av bonusen ligger på 100 kronor och bonusen måste omsättas 8 gånger på spel, vilket måste ske inom 60 dagar till ett uppsamlat odds på 1,8 eller högre. Detta menas att den bonussumma man har fått måste spelas om 8 gånger för att man ska få plocka ut sin vinst. När bonusen har lagts på kontot kommer den summan alltid att användas först och främst vid lagda spel.
Till 888Sport