Betsafe bookmaker online är ett mycket bra val

Om du ska göra ett bra val av en bookmaker online 2018, ja då ska du titta närmare på Betsafe. Här har du ett spelbolag som startade fristående redan 2006, för över tolv år sedan. Efter detta har de sedermera köpts upp av Betsson Experience Group, vilket många andra spelbolag också gjort. Detta är definitivt inte heller något som gör att de bli ett sämre val, utan bara något som påverkat detta spelbolag positivt. Till Betsafe

Idag erbjuder de bra oddsbonus, de ger skattefria vinster med spellicens på Malta samt att de står i kö för att bli tilldelade en svensk spellicens när dessa kommer.

Betsafe bookmaker online är ett mycket bra val

En riktigt bra bookmaker online

Idag har Betsafe närmare en halv miljon spelare spridda över 100 länder, vilket gör att de är ett spelbolag som många känner till. Hur som helst kanske du inte vet allt vad de erbjuder dig, om just du skulle vara den som vill välja Betsafe oddsbonus till svenska spelare för bra betting online.

Betsafe erbjuder en mycket bra oddsbonus

Som vanligt så ska vi börja med det mest intressanta. Och detta kommer naturligtvis att vara vilken oddsbonus detta spelbolag ger sina nya spelare. Här handlar det om att du först måste skapa ett spelkonto. Detta kan du göra i mobil, surfplatta eller dator. Alla som skapar ett nytt spelkonto och inte tidigare varit spelare hos Betsafe får oddsbonus.

Oddsbonusen hos Betsafe ligger på maximala 2000 kronor. Här kommer detta att tilldelas i form av 100% i sportbonus upp till maximala 2000 kronor på din första insättning hos Betsafe. Minsta insättning för att kvalificera dig för oddsbonus hos Betsafe är 100 kronor.

Naturligtvis kommer du även att få ett mycket bra omsättningskrav på din bonus hos Betsafe. Detta inkluderar din insättning samt tilldelades bonus och ligger på 4 gånger till ett lägsta odds av 1,80. För att klara dessa krav får du 30 dagar på dig innan din sportbonus hos Betsafe går förlorad.

Spela livebetting i mobilen hos Betsafe

När du gillar att spela livebetting och att följa de matcher du spelar på live, så kommer du knappast att kunna finna ett bättre val än Betsafe som bookmaker online. Naturligtvis kommer även du som spelar på fasta odds kunna följa matchhen via livestreaming direkt i din mobil. Här väljer du om du vill göra detta via inloggning i webbläsaren. Eller om du är en av de som vill se matchen via Betsafes smarta mobil app.

Hur du än väljer att göra med ditt oddsspel hos Betsafe,, kommer du alltid vara den som får en mycket hög kvalitet på dina spel på betting online. Detta är något som vi kan garantera. Vinster kan du själv garantera genom att samla kunskaper och hålla diig uppdaterad inom de sporter du spelar på.

Till Betsafe