Betting bonus hos Bet365 för svenska spelare

Alla nya kunder och spelare hos Bet365 sport, kommer nu att få en startbonus på 100% upp till 1000 kronor. Denna betting bonus är bara början på dina äventyr gällande alltid återkommande oddsbonusar hos Bet365.

Betting bonus hos Bet365 för svenska spelare

Detta stora spelbolag på nätet, som faktiskt är ett av världens största, vet verkligen hur de ska gå till väga för att göra varje spelare glad och nöjd. Det är ju trots allt så att det inte enbart handlar om den bonus du får som ny spelare.

Snart är du en lojal spelare, och då gäller det att vara den som fortfarande kan ställa sig i kön för en härlig sportbonus då och då! Just då och då är något som infallet väldigt ofta hos Bet365. Till Bet365

Din välkomstbonus hos Bet365

Naturligtvis är det första du måste göra att registrera dig som spelare hos Bet365. Efter det gör du din första insättning på lägst 100 kronor för att kunna vara den som kan ta del av detta bonuserbjudande. Här kan du välja att göra en insättning och få 100% bonus upp till 1000 kr att spela för.

Nu är detta inte bara en välkomstbonus utan även något som alla lojala spelare kan dra nytta av. Här finns det en kampanjkod som måste anges, vilken är SMART365. Omsättningskravet på detta erbjudande är ynkliga 3 gånger där du varje gång måste spela för ett lägsta odds på 1,50. Helt enkelt nästan för bra för att inte vara sant, eller vad säger du själv?

Bet365 ger dig mera än bara betting bonus

När du nu väljer Bet365 för att du får en skön betting bonus, eller om du redan är den som spelar där så kommer Bet365 vara en spelplats på nätet som helt enkelt får dig att glömma vikten av en stor sportbonus.

Här erbjuds det så mycket bra saker på ett enda stort bord, där du finner höga odds, bra spelutbud, en suverän support och härlig användarmiljö. Naturligtvis får vi inte glömma att denna bettingsajt har en livestreaming som håller världsklass.

Till Bet365