SpeedyBet oddsbonus värd 2 000 kr

SpeedyBet är en spelsida som kännetecknas av deras fart. Man kan nämligen börja spela omedelbart genom att sätta in pengar via mobilt BankID. Detta är ett perfekt sätt att slippa de långa identifieringsprocesserna och pappersarbetet för att istället kunna spela ens favoritspel direkt. Även uttagen är snabba och problemfria. Det finns inte någonting att ogilla hos SpeedyBet. Som grädden på moset kan man dessutom ta del av deras förträffliga SpeedyBet oddsbonus som kommer att ta spelandet till en helt ny nivå. Med en saftig bonus får man mer pengar att spela för och därför mer tid att njuta av de många olika spelen. Hämta din oddsbonus hos SpeedyBet

SpeedyBet oddsbonus värd 2 000 kr

SpeedyBet oddsbonus

Spelsidan SpeedyBet bjuder på en utomordentlig insättningsbonus som är väl värd att ta del av. Denne bonus ser nämligen till att ens första insättning matchas dubbelt upp. Med en bonus på 200% kan man sätta in 1 000 kr och få 2 000 kr från SpeedyBet. Då har man sammanlagt 3 000 kr att spela för. En sådan oddsbonus tackar man inte gärna nej till.

Ha dock i åtanke att denne oddsbonus enbart kan hämtas ut en gång vid ens första insättning. Om man redan har satt in pengar efter den 1:e januari 2019 så kan man tyvärr inte ta del av erbjudandet. Om man dock är ny som medlem eller inte har satt in några pengar under 2019. Då kan man redan idag hämta ut bonusen så länge man gör en insättning på minst 100 kr.

Omsättningskrav för oddsbonus

För odds ligger omsättningskravet på 40x, men då bonusspel på sport räknas som 500 % blir det egentliga omsättningskravet enbart 8x. När det kommer till själva bettingen finns det många spännande sporter att satsa på. Kanske är man intresserad av fotboll, ishockey, tennis, basket, baseball, boxning eller någon helt annan sport. Oavsett vad så kan man spela på sin favoritsport och potentiellt kamma hem storkovan. Med den långa raden fördelar som finns gällande att välja just SpeedyBet kommer man att få många oförglömliga spelupplevelser vid alla tidpunkter, och med en saftig bonus på köpet kan det knappt bli bättre.
Till SpeedyBet